torsdag 11. juni 2009

UC Berkeley - GO BEARS!



































Reisen mot University of California Berkeley begynte en tidlig onsdags morgen, da vi satte oss i bilen 06.30. Det tar ca 1,5 time for oss å kjøre til Berkeley - ikke noe å kimse av i rushtrafikken! Etter som vi dro smånervøse for å komme for sent, ankom vi Berkeley tvert imot en drøy time for tidlig og fikk nyte en frokost på Noah's New York Bagels rett foran porten til campus.

Vi har alle sett college-filmer som Van the Man og American Pie, og vi følte plutselig at vi var midt oppe i en av de klassiske scenene etterhvert som vi entret det sagnomsuste campus Berkeley. Studentene ankommer i pickup-trucks og golfbiler, og uniformen er college-genser og baseball cap, noe vi kjapt kopierte da vi gikk bananas i den offisielle UC Berkeley-supporter shoppen(!). College-idrett er stort i USA, noe vi kjapt erfarte - to etasjer med "Bears"-effekter fikk oss kjapt til å forstå at Berkeley's fotballag er mer religion enn idrett. Det er noe som opptar tiden til både professorer og studenter, og vi fikk kjapp beskjed av vår professor at det var viktig at vi var en del av "the Bears" - og at Stanford-studentene i Mountain View ville frykte oss ettersom "the Bears" alltid er sikret seier!

Uansett, hva er vel bedre enn å stå å vaske Porschen i en slitt "UC Berkeley Alumni" college genser når vi nærmer oss de gyldne 50?:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar