mandag 29. juni 2009

Michael Jackson























































Torsdag 25.06.09. To blonde nordmenn er på vei i bilen mot UC Berkeley for en forelesning. De har dårlig tid, på grunn av tett trafikk gjennom San Francisco. De to har skremmende mye til felles (annet enn hårfarge), men kanskje viktigst av alt; De skal begge på Michael Jackson-konserten i London - det som ser ut til å bli århundrets konsert, og comebacket til "The King of Pop".

Plutselig ringer telefonen til Fredrik. Han blir blek. Det vi begge fryktet, men samtidig nektet å tro har skjedd; Michael Jackson, en av tidenes største entertainere og artister er død - konsertene blir ingenting av...

Et par dager senere har gutta kommet seg til Los Angeles for en spontan roadtrip, og hva var da mer naturlig enn å dra innom "The Jackson Compound" i Encino, hvor hele Jackson-familien har bodd, og som fortsatt regnes som deres hovedkvarter? Området var fyllt av reportere, tv-team og sørgende mennesker som håpet på et glimt av noen medlemmer av familien. Merkelig nok vekket blonde nordmenn oppsikt på området - og det endte med at gutta ble intervjuet av TV. Thirty seconds of fame - only in LA!

Utrolig trist at "the man in the mirror" er borte, vi hadde gledet oss så til å "rock with you"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar