mandag 29. juni 2009

Los Angeles, dag 1

Los Angeles, LA, City of Angels, La-La-Land..Kjært barn har mange navn, og dette er ikke noe unntak!

Etter mye frem og tilbake var de to blonde nordmennene og Daniel på vei sørover i ekspressfart fredag formiddag - det var duket for en helg i LA, en helg i Hollywood - en helg i 90210. Vi visste enda ikke hvor vi skulle sove, eller hva vi skulle gjøre - men ettersom timene gikk i bilen ble det hele planlagt med god hjelp fra innfødte kollegaer, og forventningene nådde nye høyder. Turen sørover var lang, men etter 7 timer på veien ankom vi hotellet vårt for natten, rett i nærheten av Melrose Place i West Hollywood. Etter en kjapp dusj, og skift til festklær ble det endelig middag i shoppingområdet "The Grove" på en barbecue-restaurant - porsjonene kunne mettet ti mann, så mette på mat, men sultne på fest, rullet vi ut alle tre; målet var nattklubben Edison (http://www.edisondowntown.com/main.htm). Edison ble anbefalt av en kollega, og kvelden ble utrolig bra - Edison lå i en gammel kraftstasjon i Downtown LA, og stedet er virkelig vært å få med seg! Kult interiør, bra musikk, hyggelige mennesker og kald drikke; en oppskrift på suksess.

Glade og fornøyde og mette på fest, men nå sultne på nattmat satte vi kursen mot nattens siste stopp før sengen, nemlig den legendariske pølseboden Pinkie's, hvor omtrent alt som kan krype og gå av Hollywoods stjerner fra Frank Sinatra og Dean Martin, til Gordon Ramsay og The Pussycat Dolls har inntatt nattmaten. Køen var uendelig, men etter nesten en time fikk vi servert det som må sies å være tidenes pølsemåltid. Vel verdt ventetiden:-)

Denne gangen mettet på både mat og fest gikk kursen tilbake til hotellet hvor søvnen var en velkommen gjest - og oppladningen til dag to ble påbegynt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar