mandag 29. juni 2009

Los Angeles, dag 2

Los Angeles, morgengry, tre slitne karer...Hva ville skje idag? Dagen måtte toppe gårsdagen, det var hvertfall sikkert! Vi hadde tre ting planlagt; shopping, sightseeing assistert av vår sjef Jeff Rowe, innholdsansvarlig hos Vuze og veteran i underholdningsbransjen, og LA's nåværende hotteste utested - Sky Bar på The Mondrian Hotel når kveldens forventningsfulle mørke ville senke seg over oss og "the City of Blinding Lights".

Vi tok turen opp til Melrose Place, og etter en kjapp tur innom Marc Jacobs ringte Jeff og ba oss komme over til Studio City for en lunch på Art's Delicatessen - et av stedene kjendisene pleier å gå for en matbit. Sultne og spente hoppet vi i bilen og satte kursen over Hollywood Hills. Jeff var energisk som aldri før, og hadde lagt opp en skikkelig speed-sightseeing-rute for oss, med besøk ved alle filmstudioene, og kanskje selve rosinen i pølsen - Jackson-familiens eiendom (det står mer om det nedenfor i Michael Jackson-innlegget). Etter en nydelig lunch (men ingen kjendiser) raste vi rundt til studiene, fra Universal til Disney og Warner Brothers, tok bilder og forsøkte å puste inn den stjernestrødde luften:-) Før vi skriver mer må vi bare få takke our man Jeff for en utrolig sightseeing-runde, og et engasjement vi aldri hadde ventet oss!

Etter Jackson-eiendommen gikk turen tilbake til Hollywood, og Rodeo Drive - selve shopping-galskapens hovedgate. Gule Rolls-Royce cabrioleter, Ferrarier og Lamborghinier i alle fasonger og farger, kjørte opp og ned gaten som ellers var overstrødd av verdens flotteste butikker. Fredrik fant en lysestake til $ 165 000, men motstod fristelsen - den stod ikke til kaffeserviset hjemme..

Sulten begynte å melde seg, så etter litt frem og tilbake gikk kursen mot et av Los Angeles' landemerker, nemlig Santa Monica Beach. Et stykke fantastisk sandstrand, tilsynelatende uendelig, med den velkjente piren som strekker seg ut i Stillehavets store intet. Klokken tikket og sulten økte, og Fredrik trakk os med tilbake til stedet han spiste "sitt livs spare-ribs" for fire år siden, nemlig Yankee Doodles. Ribs ble bestilt, og tårene kunne skimtes i Fredriks øyekrok - det var et gledelig gjensyn, og magen ble nok en gang mettet..

I ekspressfart reiste vi tilbake på hotellet, dusjet av oss en dag med sol og varme, og satte kursen mot Beverly Hills og The Mondrian Hotel. Sky Bar neste! Utrolig nok klarte vi å komme inn (det var award shows i LA denne helgen og generell galskap), og vi kan med hånden på hjertet si at dette ble a night to remember..Fantastisk sted - stort utendørs lounge-område, med utsikt over byen, basseng og generell upåklagelig stemning. Ole Magnus og Fredrik ble døpt "Hans und Franz" av en gjeng amerikanere, mens Daniel fikk navnet "..and friend", noe som var tilløp til mye latter, Arnold-imitasjoner og annen "kl 1 om natten"-humor:-)

Selve rosinen i pølsa kom derimot mot slutten av kvelden, når vi møtte de cocktail-swingende gutta bak Moods of Norway med Simen Staalnacke i spissen! Møtet var gledelig, og det resulterte i invitasjon til årets Moods-sommerfest i Beverly Hills onsdag 8. juli:-) Nattmat ble inntatt på nok en kjendis-deli, hvor verdens største smørbrød landet på bordet, etterfulgt av en seiers-sigar på fortauet - før vi tumlet i seng nok en gang, klar for siste dag i La-La-Land..

Takk for årets kveld, Los Angeles!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar