mandag 29. juni 2009

Kings of LA, Princes of Malibu

Med hodet fullt av inntrykk og ikke rent få gode minner fra to fantastiske dager, ble siste dag i byen påbegynt..

Mer hardnakkete Entourage-fans skal man vel lete lenge etter, så hva var mer naturlig enn å innta brunch på Urth Café midt i Melrose Place? Jessica Alba møtte dessverre ikke opp for å invitere oss til fest i Malibu, slik som på TV, men maten reddet oss og gav oss ny energi!

Neste mål var Moods of Norway butikken i Beverly Hills, noe som viste seg å være et lite fargerikt stykke Norge - komplett med gulltraktor, bilder av dronning Sonja og ikke minst fargerike klær i massevis. Vi ble godt mottatt av en kjempehyggelig betjening (butikksjefen hadde vært på Sky Bar samtidig som oss, men husket lite..) som gav oss et par kalde øl, fortalte masse om butikken, fortalte mer om den kommende festen - og solgte oss noen kule, for ikke å nevne fargerike klær. Tiden gikk stadig fortere, og hvis vi skulle se Malibu før kursen hjemover ble satt, måtte vi handle raskt..

Malibu viste seg å være en perle, med strandeiendommer tatt ut av Two and a Half Men og Entourage, det ene sykere enn det andre, perfekte strender, folk som lufter hunden mens de kjører golfbiler - et perfekt bilde på det gode liv..Hvorfor bor vi egentlig i Norge??

Etter en kollaps på stranden og en dukkert i Stillehavet ble den lange turen hjem påbegynt - og ca 7 timer senere kunne vi gå inn gjennom døren i Mountain View atter en gang..

Nok en utrolig roadtrip tilbakelagt, og vi kan med sikkerhet si; LA, we'll be back!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar