torsdag 9. juli 2009

That party last night was awfully crazy, I wish we taped it..

Det var noe spesielt i luften, til å ta og føle på - man kjente det på kroppen; spenning, undring, opprømthet. Var det julaften, og få minutter unna gave-tid? Nei. Det var dagen vi hadde gledet oss til lenge - åpningsfesten til Moods of Norway's butikk i Beverly Hills!

De glade reisende nordmennene hadde karret seg opp tidlig en onsdags morgen, hoppet på flyet til L.A. (som var fantastisk bra, creds til Virgin America), og ruslet nå gjennom 90210's gater for å få tiden til å gå frem til festen skulle begynne kl 19.00 - og for å finne kontaktlinser til Daniel, som fryktet han ville ende opp med å se en grøtete masse foran seg hele kvelden, selv før drinkene kom på bordet, og kanskje viktigst av alt - finne en tobakksbutikk i L.A. som solgte General-snus. Snusen skulle være både livredder for Fredrik, og ikke minst gave til Simen Staalnacke som en liten "takk for sist".

Etter å ha utført oppdragene (linseoppdraget ble bare delvis gjennomført, så Daniel så "sånn passe") ble det lunch på en restaurant Moods-folket anbefalte. På vei hjem ble Fred og Daniel overfalt av muskelbunten Darcel, som viste seg å være smørsanger, og prakket på dem demo-cd'n sin, hvor 5 av 8 sanger hadde "love" i tittelen..Denne ble forøvrig til stor glede på vei til Berkeley dagen etter, kleine som vi var - og ledet til mye allsang..Darcel, we love you!

Festen begynte kl 19.00, og etter en kjapp dusj var gutta på plass på den røde løperen, på vei inn for vafler, cocktails, snø og langrenn! Oppmøtet var enormt, og det var alt fra vanlige nordmenn til Hollywood-celebs, FHM-modeller og musikere som hadde tatt turen innom for en vaffel servert av en koselig dame i bunad, for å kikke på Moods fargerike klær og slik som oss, ta en skikkelig fest - og det kan man trygt si at det ble!! Utallige morsomme øyeblikk og memorable moments senere dro den harde kjernen med Moods-gutta i spissen til Sky Bar for å avslutte kvelden med et smell:-) Sky Bar var litt mindre befolket enn vi opplevde ved siste besøk, men stemningen var om mulig enda høyere denne gangen! Oslo vil aldri bli det samme..

Etter å ha dratt den så langt vi kunne, gikk ferden ut i natten hvor sulten måtte stilles på samme Deli som siste L.A./Sky Bar-besøk. Problemet var at vi ikke husket navnet på denne, og Hollywood er stort..Etter en halvtimes diskusjon med taxisjåføren og kameraten hans via telefon (og noe flaks) fant vi endelig frem til Canter's Deli, hvor sulten ble stilt av samme moderlige servitør som sist og hennes nydelige sandwicher. Daniel ble så rørt over at hun husket oss at han gikk på frierferd; og endte opp med en banankake:-P

Morgenen etter var hard og ubarmhjertig, og vi ønsket oss lite annet enn noen timer til under dynen, med aircondition og lukkede persienner - men flyet, Berkeley og San Fran kalte oss tilbake med klamme hender..Utrolig nok kom vi oss opp og rakk flyet, godt hjulpet av en limo som navigerte gjennom rushet; "faen as, vi må slutte med disse limo-turene våre"-sitatet til Fredrik fra begynnelsen av oppholdet var gått i den etterhvert så berømte glemmeboken..

Vi kunne skrevet side etter side om denne fantastiske kvelden og våre 24 timer i L.A., men det må dessverre en ende ta..Derfor; L.A, Sky Bar og ikke minst Moods of Norway - Tusen takk for en sinnsykt bra fest, og en uforglemmelig kveld!!:-)

1 kommentar:

  1. fett! kanskje du skulle begynne med videoblogg-innlegg? Her er noen førsteklasses(?) bloggtips fra den nest mest leste(...!) bloggern i Norge!

    http://ulrikkelunds.blogg.no/1247240980_videoblogg_del_to_sva.html

    TTYS

    ;-)

    SvarSlett