søndag 19. juli 2009

Seiling i San Francisco Bay!

Endelig var det helg, uken var overstått, og "school was out"! Det var lørdag morgen og sol - og planen for dagen var klar; seiltur i San Francisco Bay, etterfulgt av middag og moro i byen!

Ferden gikk mot Pier 39 hvor seilskuten skulle ta oss ut på en tre-timers tur rundt Alcatraz, med servering av lunch og godt drikke underveis. I strålende sol, mye vind og bølger satte nordmennene staute sjøben, godt hjulpet av iskald øl - stemningen var upåklagelig :-) Etterhvert som vi rundet Alcatraz løyet det, og vi roet ned tempoet for å innta lunch, og nyte omgivelsene - turen på sjøen sendte oss mentalt tilbake til Norge og skjærgårdssommer, og i et svakt øyeblikk kjente nok flere av oss et stikk av hjemlengsel. Etter lunch seilte vi videre, og fikk en liten sightseeing-seilas langs alle beach-house'ene; Sean Penn, Meg Ryan og Larry Ellison var blant de heldige beboerne..

Etter en vindfull seilas tilbake til byen splittet vi oss opp og vandret rundt i byen, før alle troppene samlet seg i Little Italy, North Beach for å spise middag på Vicoletto, en hyggelig italiensk restaurant "store-Pål" hadde kommet over tidligere..

Mette og fornøyde gikk turen tilbake til Mountain View, hvor kvelden skulle fortsette med fest og moro. Det var bare ett problem - vi skulle spille Beer-Pong, og vi manglet tre rimelig viktige ingredienser; kopper, ping-pong-baller, og øl..Hvor finner man sånt halv 10 på kvelden? Kanskje Wal-Mart? Etter å ha stilt inn GPS'en på det vi trodde var nærmeste Wal-Mart og fortet oss for å rekke det før stengetid, viste det seg at den ubrukelige dingsen hadde sendt oss til nærmeste Wal-Mart hovedkvarter; altså ingen Beer-Pong-ingredienser..

Skuffet og lutryggete dro vi tilbake til Mountain View for i det minste å få noen kalde øl; men hva lyste imot oss på supermarkedet? Ikke bare kopper, men også ping-pong baller! Kvelden var reddet! :-D

Etter noen runder beer-pong (noen gjorde det dårligere enn andre..), splittet gruppen seg igjen opp - noen gikk til køys, andre dro ut, mens andre fortsatte festen i leilighetene - og festen sluttet ikke for enkelte før i 6-tiden på morgenkvisten, i boblebadet på Oakwood..

Nok en helg overstått, neste helg blir det Vegas!
(PS! Før man drar på sjøen, husk solkrem.....It burns!)

2 kommentarer:

  1. Hehe mye bra bilder her! Men det restaurant-bildet av meg er litt tvilsomt da! Og jeg sier meg enig i husk solkrem! Nesa mi er helt brent i stykker i dag!

    Paal

    SvarSlett
  2. Hmm - en liten kommentar er jo at du faktisk gjorde det saa daarlig i beer pong at du maatte legge deg etter en rundt (for ikke aa nevne at det var undertegnede som slaktet team OleM/Andreas)

    SvarSlett